Selecteer een pagina

Duiven, 28 april 2023.
Een fietser is vrijdagavond omstreeks 20:30 op de Zuidsingel te Duiven gewond geraakt bij een aanrijding met een bedrijfsbusje, de fietser reed op het fietspad langs het spoor ( Parallelweg) en klapte door nog onbekende oorzaak op het busje.

De fietser komende uit de richting van het station reed Zuidsingel/Parallelweg op en heeft mogelijk het busje over het hoofd gezien, hij is in de flank van het busje gereden. De man was niet aanspreekbaar na het ongeval, naast een ambulance is een traumahelikopter opgeroepen, deze is echter afgemeld. Het slachtoffer is met onder andere hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Het treinverkeer ondervond geen hinder van het incident, de overgang op de Vergertlaan/Zuidsingel is voor de afwikkeling van het ongeval afgesloten tussen de Visserlaan en de Zilverschoon. Het verkeer moet daardoor omrijden via de Eltensestraat. De VoA ( Verkeersongevallen Analyse) is ter plaatse en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Ron.

× Tip of foto?