Selecteer een pagina

Zevenaar, 15 juni 2020.

De passagiere van een scooter is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto, het ongeval gebeurde omstreeks 16:45 op de Arnhemseweg te Zevenaar. De bestuurster kwam er met wat schrammen vanaf.


De scooter reed op de Arnhemseweg richting het centrum, op de rotonde met de Wilhelminalaan ging het mis. Een automobilist wilde vanaf de Wilhelminalaan de rotonde op rijden en zag daarbij de dames op de scooter over het hoofd, de scooterrijdster ging daarop onderuit. De bestuurster heeft slechts een aantal schrammen opgelopen, haar passagiere is nagekeken in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De scooter liep flinke schade op, de automobilist kwam met de schrik vrij.

Fotograaf: Ron.

De scooter raakte flink beschadigd.
× Tip of foto?