Selecteer een pagina

Zevenaar, 20 juni 2020.

Een 19-jarig jonge man is zaterdagavond om het leven gekomen bij een ongeval op de Voltastraat te Zevenaar, de man zat in een winkelwagen welke achter een auto werd voortgetrokken. Ondanks een grote inzet van hulpdiensten is de man ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21:30 ter hoogte van de parkeerplaats op de Voltastraat, naar het zich laat aanzien zat of stond de man in een winkelwagen welke door middel van spanbanden aan een auto was bevestigd en werd voortgetrokken door een auto. Op enig moment kwam de winkelwagen tegen een stoeprand aan en werd de man uit de winkelwagen geslingerd, de verwondingen die hij daarbij opliep werden hem fataal. Er zijn meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter opgeroepen, ondanks de inzet van vele hulpdiensten overleed de man ter plaatse. De weg is enige tijd afgesloten geweest, de VoA heeft onderzoek gedaan. De auto waarachter de winkelwagen is voort getrokken is in beslag genomen voor onderzoek.

Fotograaf: Joost.

× Tip of foto?