Selecteer een pagina

Regio, 1 juni 2020.

Onder het slaan van de kerkklok en luid gejuich zijn de terrassen weer open voor de gasten, na de maandenlange lockdown vanwege het COVID-19 virus mochten de cafés hun terrassen weer openstellen voor het publiek. Onder het genot van een zonnetje en aangename temperatuur werden de eerste biertjes onder luid gejuich geserveerd.

Anderhalve meter
In Duiven hebben de horecagelegenheden afgelopen weekend alles schoongemaakt, met passen en meten is er voor gezorgd dat de anderhalve meter afstand is gewaarborgd. Enkele minuten voor twaalf stond met name de jeugd te popelen om plaats te nemen op een van de terrasjes aan het Remigiusplein, toen de klokken van de Remigiuskerk twaalf uur sloegen stroomde de wachtenden het terras op om als eerste een plaatsje te bemachtigen. Het leek wel of er in een pretpark een nieuwe attractie werd geopend en iedereen op de eerste rij wilde zitten. Op het terras is de anderhalve meter mogelijk, daarbuiten bleek dit erg lastig te zijn.

Fotograaf: Ron.

× Tip of foto?