Selecteer een pagina

Duiven, 14 april 2020.

Na een week offline te zijn geweest zijn we bijna klaar om de website weer in gebruik te nemen, de oude website bleek helaas niet te herstellen waardoor we opnieuw zijn begonnen.


Na een verhuizing naar een andere hoster bleek het door een fout niet mogelijk de oude website te herstellen, ondanks een goede back-up en verschillende pogingen is de verhuizing niet gelukt. Zeer vervelend omdat jullie als volgers geen nieuws konden volgen, wij ons nieuws beperkt op social media konden delen, om maar te zwijgen van de tijd die het heeft gekost om een nieuwe ( werkende) site online te krijgen. Komende dagen zal er hier en daar nog het een en ander veranderen, ik ben bezig met het finetunen van de lay-out en berichten.

Bedankt voor jullie geduld en begrip!
RonV.

× Tip of foto?