Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 oktober 2022

De politie en brandweer van Doetinchem zijn woensdagavond uitgerukt voor een melding van een autobrand aan de Montgomerystraat in deze plaats. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak, dit wordt nog onderzocht.

De brand in de auto ontstond op een parkeerplaats naast een paar woningen, vermoedt wordt dat kortsluiting de oorzaak is van de brand, al wordt dit nog verder onderzocht. Buurtbewoners meldden dat ze mensen weg hebben zien rennen. Uit de camerabeelden moet duidelijk worden of deze personen mogelijk betrokken zijn bij de brand. Een auto die naast de auto die brandde stond liep enige roetschade op, een andere auto geparkeerd aan de andere zijde kon tijdig worden weggereden en liep geen schade op.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer moet de auto als verloren worden beschouwd, de gehele motor is uitgebrand. Ook binnenin de auto is de nodige water en rookschade ontstaan. De auto zal worden afgesleept. De eigenaar, een vrij jongeman, zag zijn bolide verloren gaan en was hierdoor behoorlijk aangedaan.

Foto: Joost

× Tip of foto?