Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 oktober 2022

De brandweer en politie van Doetinchem zijn woensdagavond opgeroepen voor een autobrand aan de van Hogendorplaan in deze plaats. Het is niet duidelijk geworden wat de oorzaak van de brand is.

De brand in de auto ontstond nabij enkele garageboxen tussen twee flats alhier. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, die snel moesten schakelen vanwege een autobrand aan de Montgomerystraat, kon niet worden voorkomen dat de auto in zijn geheel uitbrandde. De oorzaak van de brand is onduidelijk, verder onderzoek bij daglicht moet dit uitwijzen. Volgens de eigenaresse had ze de auto twee dagen geleden op de desbetreffende plek geparkeerd. De auto dient te worden afgesleept.

Gezien er geen Plaats Delict (PD) aangemaakt is door de politie, kan dit duiden dat men niet uitgaat van mogelijke opzet. Ook de bevelvoerder van de brandweer kon geen duidelijkheid verschaffen over de mogelijke oorzaak.

Foto: Joost

× Tip of foto?