Selecteer een pagina

Doetinchem, 23 oktober 2022

De politie en ambulance zijn zondagmiddag uitgerukt voor een aanrijding letsel op de kruising van de Rozengaardseweg met de Dr. Huber Noodtstraat in Doetinchem. De fietser liep hierbij licht letsel op.

Een echtpaar fietste over het fietspad langs de Rozengaardseweg richting de stad. Een automobilist die vanuit de Dr. Huber Noodtstraat kwam merkte hun te laat op waarna een aanrijding volgde. De mannelijke helft van het echtpaar kwam ten val en raakte lichtgewond aan zijn knie en voet. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet mee. Wel werd hem aangeraden morgen contact op te nemen met zijn huisarts vanwege een ‘veel te hoge bloeddruk’, aldus de ambulance medewerkster.

Getuigen die het ongeval zagen gebeuren belden de hulpdiensten. Na een verklaring en het invullen van het schadeformulier kon de automobilist zijn weg vervolgen evenals het echtpaar. De schade aan auto en fiets bleef beperkt.

Foto: Joost

× Tip of foto?