Selecteer een pagina

Keijenborg, 23 oktober 2022

De politie en brandweer zijn zondagmiddag uitgerukt voor een melding van een autobrand aan de Pastoor Thuisstraat in Keijenborg. De autobrand bleek echter géén autobrand!

De bestuurder en de bijrijder merkten dat de auto raar deed waarbij de bijrijder dacht te zien dat er een steekvlam van onder de auto kwam. Ze zetten de auto op de parkeerplaats bij de voetbalvelden en alarmeerden de hulpdiensten. De brandweer van Hengelo (Gld) rukte met twee voertuigen uit maar hoefde niet in actie te komen. Ze konden geen brand ontdekken, wel hebben ze de accupolen van de accu gehaald uit voorzorg.

De ter plaatse gekomen politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurder en bijrijder. De auto kon niet verder en zal afgesleept moeten worden.

Foto: Joost

× Tip of foto?