Selecteer een pagina

Gaanderen, 6 oktober 2022

Meerdere ambulances, politie eenheden en een traumahelikopter zijn donderdagmorgen met spoed uitgerukt naar de Hoofdstraat in Gaanderen. De patiënt is uiteindelijk per ambulance vervoerd.

In een winkel aan de Hoofdstraat kreeg donderdagmorgen een man een zware epileptische aanval waarop de hulpdiensten ingeschakeld werden. Naast meerdere politie eenheden en ambulances, landde er een traumahelikopter naast de Lidl op een grasveld om medische assistentie te verlenen. De patiënt is geruime tijd in de ambulance behandeld door de (trauma) artsen. Vervolgens is het slachtoffer per ambulance met spoed naar Nijmegen vervoerd zonder trauma arts. Over zijn toestand zijn geen mededelingen gedaan.

Het geheel trok veel bekijks van winkelend personeel en van mensen die de traumahelikopter hadden zien vliegen. De piloot gaf nog twee agentes een korte uitleg over de heli en ook een vader kwam even met zijn zoontje een kijkje nemen. Bij het opstijgen hield de politie mensen op afstand i.v.m. de luchtverplaatsing bij het opstijgen.

Foto: Joost

× Tip of foto?