Selecteer een pagina

Doetinchem, 2 oktober 2022

Meerdere politiewagen en ambulances zijn zondagavond uitgerukt naar de Bastinglaan in Doetinchem voor een ernstig eenzijdig ongeval met een scooterrijder. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren.

Een jongeman op een scooter komende vanuit de stad kwam door nog onbekende oorzaak vlak na een kleine s-bocht op het fietspad hard ten val waarna hij nog enkele meters over de fietspad doorschoof. Omstanders die het eenzijdige ongeval zagen en hoorden gebeuren hebben direct de hulpdiensten gealarmeerd. Twee politiewagens, twee ambulances en ook in eerste instantie een traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter werd echter onderweg afgemeld.

De jongeman is, naar het zich laat aanzien, met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Gezien het een snorscooter betrof droeg de jongeman geen helm. De politie onderzoekt nog of de jongeman onder invloed van iets verkeerde. Een getuige, die als eerste ter plaatse was en gebeld had, gaf aan dat de scooterrijder ‘mogelijk gedronken had’, de politie wil dit niet bevestigen.

Foto: Joost

× Tip of foto?