Selecteer een pagina

Doetinchem, 1 oktober 2022

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag omstreeks 13:35 uitgerukt voor een aanrijding letsel op de kruising van de Wolborgenmate met de Liemersweg in Doetinchem. De oorzaak moet worden gezocht in een voorrangsfout.

De bestuurder van een auto komende vanaf de Wolborgenmate zag een scooterrijdster van rechts over het fietspad over het hoofd waarop een aanrijding volgde. De bestuurster van de scooter kwam hierbij op de motorkap en tegen de voorruit van de auto en raakte gewond. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd met onder meer schouder letsel, ze was overigens we goed aanspreekbaar. Haar bijrijder raakte niet gewond evenals de automobilist.

Zowel de auto als de scooter raakten behoorlijk beschadigd. De auto kon door de eigenaar, met toestemming van de politie, naar een parkeerplaats aan de Sportweg rijden alwaar hij zal worden opgehaald c.q. afgesleept. De scooter is tijdelijk op de stoep gestald en zal ook worden opgehaald. Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeval.

Foto: Joost

× Tip of foto?