Selecteer een pagina

Zelhem, 1 oktober 2022

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag met spoed uitgerukt naar de Berkenlaan in het buitengebied van Zelhem voor een zwaar ongeval met een elektrische crossbrommer. Hierbij raakte een persoon (mogelijk) ernstig gewond.

De jongeman was met familie op hun crossbrommers door het bos aan het crossen toen het gruwelijk mis ging. Hij moest een uitwijkmanoeuvre maken, verloor de controle over zijn crossbrommer en kwam hierna hard ten val. Tijdens de val raakte hij met zijn hoofd een paaltje dat het fietspad met de zandweg scheidt. De jongeman liep hierbij mogelijk (zwaar) hoofdletsel op en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De rest van zijn familieleden gingen aangeslagen richting huis na een verklaring te hebben afgelegd.

Foto: Joost

× Tip of foto?