Selecteer een pagina

Duiven, 20 september 2022

Vanwege een aanrijding op het treinstation van Duiven rijden er tussen Arnhem Centraal en Zevenaar visa versa geen treinen. Er zijn veel hulpdiensten uitgerukt naar spoor 1 op het centraal station in deze plaats alwaar het incident zich afspeelt.

Voor het incident, dat zich op spoor 1 afspeelde, zijn veel hulpdiensten opgeroepen. Meerdere politie eenheden, ambulances, een traumahelikopter en de Geneeskundige Hulpverlening in de Regio (GHOR) zijn ter plaatse alsmede het Team Incidenten Bestrijding van ProRail die inzake spoor incidenten worden opgeroepen. Volgens een verslaggever zal het gaan om een aanrijding met een persoon. Vanwege de aanrijding rijden er tot 16:00 geen treinen tussen Arnhem Centraal en Zevenaar v.v. mensen worden tussen de stations met bussen vervoerd.

Foto: Stockfoto

× Tip of foto?