Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 september 2022

De politie en ambulance zijn maandagmorgen met spoed uitgerukt voor een aanrijding letsel aan de Keppelseweg in Doetinchem alwaar voor de vierde keer een verkeersregelaar bij de wegwerkzaamheden aangereden werd.

De bestuurder van een personenauto wilde vanaf de Plakhorstweg linksaf de parallelweg opdraaien, maar werd hierbij door de verkeersregelaar tegengehouden. Er volgde een korte maar hevige woordenwisseling waarbij behoorlijk dreigende taal uitgeslagen werd vanuit de kant van de automobilist. Deze gaf uiteindelijk gas om te gaan draaien en raakte hierbij de knie van de verkeersregelaar die ten val kwam. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de man onderzocht maar hij hoefde niet mee, wel hield hij een pijnlijke knie over aan het (zoveelste) incident.

De politie hoopt dat iemand iets gezien heeft wat tot het incident behoort en roept daarom getuigen op zich te melden. De bestuurder van de auto reed in een (donker)grijze Volkswagen Passat met een 1 of 11 in het nummerbord. Hij reed vanaf de Plakhorstweg richting de Keppelseweg waar hij uiteindelijk weer gedraaid heeft en weer het industrieterrein op reed. Het is sinds de afsluiting al het vierde incident waarbij een verkeersregelaar gewond raakte. Overigens is het boetebedrag voor het negeren van een wegafsluiting € 480,-.

Scooter bestuurder staande gehouden
Niet veel later zagen agenten, dezelfde die bij het incident hadden gestaan, een jongeman op een scooter rijden terwijl deze officieel niet op het fietspad mocht rijden. De jongeman kreeg een stopteken en de agenten zijn in gesprek gegaan met hem. Na een controle mocht de scooter rechtsomkeert maken en ook omrijden.

Foto: Joost

× Tip of foto?