Selecteer een pagina

Hummelo, 18 september 2022

De politie en ambulance zijn zondagavond met spoed uitgerukt naar de Zelhemseweg in Hummelo vanwege een eenzijdig ongeval waarbij een auto uit de bocht vloog en tegen een boom belande. Mogelijk speelde de snelheid een rol.

De bestuurder reed van Zelhem richting Hummelo toen het na de (beruchte) scherpe bocht misging. De bestuurder verloor de macht over zijn auto, reed een stuk door de berm en belande aan de rechterzijde frontaal tegen een boom. Iemand die vlakbij woonde wist hoe laat het was en waarschuwde de hulpdiensten. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De zwaar beschadigde auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Vanwege het ongeval was tijdelijk een rijstrook in de richting Hummelo afgesloten, dit zorgde voor enige verkeershinder. Auto’s konden om en om langs de locatie van het ongeval.

Beruchte bocht
De bocht waar het ongeval gebeurde is al jaren berucht. In het verleden gebeurden hier meerdere ongelukken en verloor menig bestuurder de macht over zijn stuur om tegen een boom en/of lantaarnpaal te belanden. Ook de bewoner van een nabijgelegen woning heeft al menig auto in zijn tuin gehad en daar nu maatregelen tegen heeft getroffen. Hij vindt het ook onbegrijpelijk dat in Laag-Keppel en gehele weg dicht kan worden gegooid vanwege sluipverkeer, maar dat er nog altijd geen maatregelen zijn getroffen bij desbetreffende bocht!

Foto: Joost

× Tip of foto?