Selecteer een pagina

Zelhem, 18 september 2022

De hulpdiensten zijn zondagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Doetinchemseweg in Zelhem. Hier botste in een flauwe bocht een auto tegen een boom. De bestuurder raakt, wonder boven wonder, slechts lichtgewond.

De bestuurder was net Zelhem ingereden toen het in een flauwe bocht misging, door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over zijn auto en botste tegen een boom aan de rechterzijde van de weg. De bestuurder is door het toegesnelde ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee, dat is gezien de klap die hij gemaakt moet hebben een geluk bij een ongeluk.

De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgesleept. Vanwege het ongeval was een rijstrook Zelhem in tijdelijk afgesloten wat enige hinder voor het verkeer opleverde. Automobilisten konden over de ander rijstrook de locatie van het ongeval passeren. De auto is vermoedelijk total loss.

Foto: Joost

× Tip of foto?