Selecteer een pagina

Doetinchem, 9 augustus 2022

De politie en ambulance zijn dinsdagmiddag omstreeks 14:10 uitgerukt voor een aanrijding met letsel aan de Dr. Huber Noodtstraat in Doetinchem. Bij het ongeval waren geen andere personen dan wel voertuigen betrokken.

Een oudere dame op een fiets kwam nabij het gebouw van het Graafschap College door onbekende oorzaak te val, ze verloor mogelijk haar evenwicht aldus een agent ter plaatse. De vrouw raakte gewond bij haar val en is met onder meer een wond aan haar hoofd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ondanks dat het letsel meeviel werd toch besloten haar naar het ziekenhuis mee te nemen ook gezien haar hoge leeftijd.

Het bleek te gaan om een eenzijdig ongeval. Een familielid van mevrouw heeft haar fiets bij haar thuis gestald en is hierna doorgegaan met de auto naar het ziekenhuis.

Foto: Joost

× Tip of foto?