Selecteer een pagina

Doetinchem, 3 augustus 2022

De politie en ambulance zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan de Haareweg in Doetinchem. Diverse omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Een oudere man op een fiets wilde ter hoogte van de pinautomaat van zijn fiets stappen. De man verloor hierna waarschijnlijk zijn evenwicht maar probeerde nog te blijven staan. Uiteindelijk struikelde hij alsnog over een betonnen paaltje en kwam hard met zijn achterhoofd op het naastgelegen fietspad terecht.

Automobilisten die het zagen gebeuren belden direct de hulpdiensten en verleenden de man eerste hulp totdat de politie en ambulance arriveerden. De fietser is uiteindelijk met een fikse hoofdwond ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, de man was (goed) bij kennis.

Foto: Joost

× Tip of foto?