Selecteer een pagina

Westendorp, 29 juli 2022

De politie heeft donderdagavond een verdachte opgepakt voor een afvaldumping op de kruising van de N18 met de A18 nabij Westendorp. De recherche heeft de zaak in onderzoek, de verdachte zit nog altijd vast.

Rond 22:15 werd een colonne van zo’n dertig trekkers gesignaleerd die van de N18 aanreden richting de A18. Ter hoogte van de oprit naar de A18 nabij Westendorp bleek de verdachte (kuil)zand en gras gestort te hebben, dit was aan beide kanten het geval. De verdachte werd hierbij op heterdaad betrapt en is aangehouden, het betreft een te gaan om een man uit de gemeente Oost Gelre. Hij is meegenomen naar het bureau en zit nog vast.

Rijkswaterstaat heeft de snelweg weer schoon (laten maken) en het (kuil)zand en gras in de berm van de weg geveegd. Het verkeer ondervond hiervan geen hinder aangezien het vrij rustig was op de weg. Rond 00:30 was de klus geklaard.

Foto ter illustratie

× Tip of foto?