Selecteer een pagina

Hengelo (Gld.), 27 juli 2022

De politie en brandweer zijn woensdagmiddag uitgerukt naar de Slotsteeg in Hengelo Gld. voor een brand op het dak van een schuur bij een woning. Persoonlijke ongelukken bleven uit.

De brand ontstond vermoedelijk in de zonnepanelen die op het dak van de schuur lagen. Omstanders merkten de brand op en waarschuwden de eigenaar die op zijn beurt de hulpdiensten alarmeerde. De snel uitgerukte brandweer had de brand vrij snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat er aanzienlijke schade ontstond aan de schuur. De Slotsteeg was in beide richtingen tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers konden er via een naastgelegen veld wel langs.

Bij zorgcentrum De Bleijke aan de Beukenlaan woedde op hetzelfde moment ook een kleine brand. Deze ontstond in een magnetron in een van de appartementen. De brandweer van Vorden rukte uit en had de brand ook hier snel meester, wel was er sprake van een fikse rookontwikkeling. De bewoner van het desbetreffende appartement is door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken, onduidelijk is of er iemand mee moest.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?