Selecteer een pagina

Varsseveld, 26 juli 2022

Het doet mij ontzettend veel pijn en verdriet om dit nieuws mede te delen. Na bijna 18 intensieve jaren dag en nacht paraat te hebben gestaan heb ik i.v.m. mijn gezondheid moeten besluiten dat de tijd is aangebroken om met 112achterhoek-nieuws te stoppen per (25-09-2022). Op deze wijze werd de aankondiging wereldkundig gemaakt.

112achterhoek-nieuws is opgestart vanuit een hobby om u te laten zien wat de hulpdiensten zoals de brandweer, politie en ambulance betekenen in geval van nood. We hebben veel gezien en meegemaakt in de 17 jaar dat we actief zijn geweest. We hebben o.a. slachtoffers en nabestaanden kunnen helpen met het verwerkingsproces d.m.v. foto’s die zijn gemaakt van ongevallen en branden op locatie. Ook hebben we de hulpdiensten kunnen helpen met onze foto’s in kader van het/een onderzoek. 112Achterhoek-nieuws leverde beelden en foto’s aan diverse media uiteraard met respect, normen en waarden die binnen ons team zeer belangrijk zijn en waren.

Na bijna 18 jaar actief te zijn geweest en mijn gezondheid die tegen zit moet ik met pijn in mijn hart zeggen dat we 112achterhoek-nieuws niet meer voort kunnen zetten. Ondanks de steun van een aantal mensen die het team hebben versterkt is het helaas niet meer haalbaar. We hebben als team erg ons best gedaan om dit te voorkomen.

Dankbericht…
We willen de sponsoren, samenwerkingen, de volgers en de hulpdiensten die ons in al die jaren hebben ondersteund bedanken. Wij hopen dat u het een nette site vond en dat u goed op de hoogte bent gebleven van het laatste nieuws.

Via deze weg willen wij dan weer de mensen achter 112achterhoek-nieuws hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet om het 112 nieuws uit ‘onze regio’ bij u te kunnen of mogen brengen. Wij troffen in hun allen waardevolle collega’s.

Bron/Foto: 112achterhoek-nieuws
Site: https://www.112achterhoek-nieuws.nl / https://www.facebook.com/112achterhoeknieuws/


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?