Selecteer een pagina

Zeddam, 25 juli 2022

De politie en ambulance zijn maandagmiddag uitgerukt voor een aanrijding met letsel aan de Oude Doetinchemseweg in Zeddam. Het ongeluk kon gebeuren door onoplettendheid van een achteruit rijdende automobiliste.

Een jonge bestuurster wilde met haar auto van een oprit afrijden de weg op, hierbij zag ze vermoedelijk een oudere dame die er met haar rollator liep over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de oudere dame letsel opliep, ze was goed bij maar is even ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De hevig aangedane jonge bestuurster is door familie opgevangen, zij raakte niet gewond.

Ter hoogte van de aanrijding was tijdelijk de straat afgesloten, bestuurders moesten een klein stukje om om hun weg te kunnen vervolgen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?