Selecteer een pagina

Westendorp, 23 juni 2022

Politie, ambulances en zelfs een traumahelikopter zijn donderdagmiddag uitgerukt voor een aanrijding met letsel op het fietspad langs de Doetinchemseweg nabij Westendorp. Een fietser liep hierbij (hoofd)letsel op, de bestuurder van een scooter liep enkele schaafwonden op.

Een jongeman reed op zijn scooter en wilde, samen met een maat, een groepje scholieren inhalen die van Westendorp in de richting van Varsseveld fietsten. Een fietser die voor de groep scholieren reed week ineens uit naar links waarna hij door de jongeman op de scooter aangetikt werd waarna beide hard ten val kwamen. Mogelijk werd de fietser onwel of kreeg deze een epileptische aanval zo melden omstanders die als eerste ter plaatse kwamen en de hulpdiensten alarmeerden.

Naast meerdere politie auto’s en ambulances werd in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen uit Amsterdam, deze kon echter vrij snel retour. De fietser is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd, de jongeman van de scooter liep enkele schaafwonden op waarop hij gecontroleerd is door het ambulancepersoneel maar hij hoefde niet mee. De scooter werd tijdelijk bij een woning in de buurt gestald.

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?