Selecteer een pagina

Lengel, 22 juni 2022

De hulpdiensten zijn woensdagavond rond 18:00 uur uitgerukt voor een frontale aanrijding op de Mengelenbergseweg nabij Lengel. Er raakte vier personen (licht)gewond, een persoon is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden.

Een automobilist en bijrijder reden in de richting van Lengel toen ze in een flauwe bocht op de verkeerde weghelft terecht kwamen, hoe dit kon gebeuren is nog onbekend. Ze klapten hierna frontaal op een auto uit tegenovergestelde richting. Bij het ongeval zijn vier personen (licht)gewond geraakt en met meerdere ambulances naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte is aangehouden, op welke verdenking doet de politie geen mededelingen.

Vanwege het ongeval, en om de hulpdiensten de ruimte te geven, was de weg in beide richtingen tijdelijk afgesloten. Ook het fietspad werd tijdelijk afgesloten. Beide zwaar beschadigde auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Update 23-06: De bestuurder die aangehouden is betreft een 50-jarige man uit ’s Heerenberg, hij wordt verdacht van het rijden onder invloed en tegen hem is proces verbaal opgemaakt. De bestuurder van de Audi betreft een 39-jarige man uit Dinxperlo.

Foto: Joost

× Tip of foto?