Selecteer een pagina

‘S Heerenberg, 20 juni 2022

De brandweer heeft maandagavond een oefening gehouden in en om een bedrijfspand aan de Weteringstraat te ‘S Heerenberg. Vanwege de oefening werd een waterpunt gebruikt aan de overkant van de straat, hierdoor konden vrachtwagens maar langzaam over de slang heen d.m.v. slangen platen.

De brandweer oefent eens in de zoveel tijd in en rondom de bedrijfshal mocht er zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij de inzet nodig mocht blijken. Er werd zowel met water als met een speciaal schuim opzetstuk geoefend. Doordat er aan de overzijde een waterpunt zat waar het water vandaan werd gehaald lag er een slang over de weg heen, vrachtverkeer kon hier langzaam overheen d.m.v. slangen platen (hier ligt de slang in om zo beschadigingen te voorkomen, red.)

Rond 19:15 uur was de geslaagde oefening teneinde en werd alles ingepakt. Laten we hopen dat het niet tot een echte inzet behoeft te komen, maar mocht dit het geval zijn dan zij de brandweerlieden er in ieder geval op voorbereid.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?