Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 juni 2022

De politie is zondagavond met meerdere eenheden naar een woning aan de Beethovenlaan in Doetinchem uitgerukt vanwege een mogelijk steekincident. Buurtbewoners weten te melden dat er vaker overlast van desbetreffend adres komt als in ruzies.

De bewoonster van het pand zou haar vriend/partner het huis uit hebben gezet. Hij wilde echter naar binnen waarop ze een mes pakte en hiermee dreigde. De ruzie dreigde dermate uit de hand te lopen dat de politie ingeschakeld werd. Deze heeft, niet voor de eerste maal, beide partijen aangehoord en tot kalmte gemaand waarbij ook diverse keren gewaarschuwd werd om elkaar met rust te laten. Er is niemand aangehouden of gewond geraakt.

Enkele buurtbewoners gaven aan dat het lijk ‘alsof ze een abonnement hebben bij/met de politie’. Het stel zal elkaar regelmatig in de haren vliegen, maar komt wonder boven wonder ook weer bij elkaar telkens. Beide zouden gebruik maken van genotsmiddelen.

Foto: Joost

× Tip of foto?