Selecteer een pagina

Doetinchem, 18 juni 2022

De politie en brandweer van Doetinchem en Zelhem zijn zaterdagavond uitgerukt voor een brandje in een bosperceel aan de Vennenlaan in Doetinchem. De brandweer van Hengelo (Gld) hoefde niet uit te rukken.

Een omwonende zag in een bosperceel een oranje gloed en waarschuwde hierop direct de politie en brandweer. Laatstgenoemde rukten met een tankautospuit en waterwagen uit Doetinchem uit en een speciale bosbestrijdingswagen uit Zelhem. De brand was snel onder controle, mede doordat de wind gunstig stond. Een kleine 20×20 meter brandde echter af. Mogelijk is de droogte van afgelopen periode de boosdoener.

De brand trok veel bekijks van mensen uit de buurt. Rond 23:15 kon het sein brand meester gegeven worden. De brandweer blijft nog even ter plaatse om (mogelijk) oplaaien of ondergronds uitbreiden te voorkomen.

Hoofdfoto: Politie Doetinchem/Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?