Selecteer een pagina

Doetinchem, 15 juni 2022

Politie en brandweer zijn woensdagavond rond 20:25 uitgerukt voor een binnenbrand aan de Kapoeniestraat in Doetinchem. Persoonlijke ongelukken hebben zich bij de brand niet voorgedaan.

De brand woedde binnen bij het gebouw van de Iriszorg in het centrum van de stad. Het is onduidelijk wat er gebrand heeft of hoe deze ontstaan is. Bewoners hebben de brand zelf weten te blussen waarna de medewerkers het pand en de bewoners ontruimden. Vanwege het snelle ingrijpen van de bewoners werd erger voorkomen, de toegesnelde brandweer heeft een nacontrole gedaan en hierna het pand gelucht.

De bewoners stonden enige tijd buiten voor het pand op straat. Nadat de brandweer een controle had uitgevoerd en het pand had geventileerd mochten de bewoners het pand weer in. De schade zal beperkt zijn gebleven.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?