Selecteer een pagina

Doetinchem, 15 juni 2022

De politie en brandweer zijn woensdagavond omstreeks 21:25 uitgerukt voor een buitenbrand aan de Barlhammerweg in Doetinchem. De brand woedde bij een bekende hangplek voor jongeren langs de rivier.

Het buitenbrandje woedde op een buitenplaats langs het fietspad van de Oude IJssel. Enkele jongeren die de brand gemeld hadden verklaarden dat ’twee jongens op een scooter’ vlak na de brand zouden zijn weggereden, er wordt echter getwijfeld aan deze verklaring. De toegesnelde brandweer, die eerst deels door een gemaaid weiland moest met de tankautospuit, had het kleine buitenbrandje vrij snel onder controle.

De buitenplaats is een bekende locatie voor jongeren om er te chillen en te genieten van een drankje. Er is ook een plek aangewezen waar men een brandje kan stichten zonder dat er gevaar voor de omgeving bestaat. Aan de diverse brand cirkels te zien blijkt dat er niet altijd gebruik van wordt gemaakt echter!

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?