Selecteer een pagina

Zelhem, 14 mei 2022

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een eenzijdig met een motorrijder op de N315, Rondweg Zelhem. Hij raakte hierbij gewond. Bij het ongeval waren geen ander voertuigen betrokken.

De motorrijder en diens vrouw maakten een toertocht. Ze reden komende vanaf Ruurlo over de Rondweg toen het is een flauwe bocht misging. Mogelijk schatte de motorrijder de bocht verkeerd in waarna hij rechtdoor de berm reed, over een droge sloot gelanceerd werd een weiland in. De motorrijder raakte hierbij, ondanks zijn motorpak, gewond. Automobilisten die het geheel gebeuren zagen, zetten de weg af, verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten.

Vanwege het ongeval was er tijdelijk een rijbaan afgesloten voor verkeer, dit werd om en om langs de ongevalslocatie geleidt. De zwaarbeschadigde motor moest worden afgesleept. De vrouw van de motorrijder is meegegaan in de ambulance samen met haar partner.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?