Selecteer een pagina

Doetinchem, 12 mei 2022

De politie doet via Facebook een getuigen oproep na aanleiding van een vechtpartij die op zaterdag 7 mei tussen 19:00 en 21:00 plaatshad op het Skatepark aan het Amphionpark in Doetinchem. De aanleiding van de vechtpartij is vooralsnog onduidelijk.

Getuigen van de vechtpartij kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem uw verhaal doet kan dit via M op 0800-7000. Ook vraagt de politie of mensen de vechtpartij misschien op hebben genomen of dat men camera beelden heeft van het gebeuren, ook dan kunt u contact opnemen via genoemde nummers. Onduidelijk is of er bij de vechtpartij slachtoffers zijn gevallen.

Het desbetreffende bericht van de politie of Facebook:
https://www.facebook.com/politiedoetinchem/posts/367264375438100

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?