Selecteer een pagina

Doetinchem, 12 mei 2022

De politie en brandweer zijn in de nacht van woensdag op donderdag rond 01:10 uitgerukt naar de J.G. Heuthorststraat in Doetinchem vanwege een autobrand. De oorzaak van de brand is (vermoedelijk) brandstichting.

De overbuurman van waar de auto stond moest naar het toilet, toen hij iets hoorde keek hij uit het raam van de woonkamer en zag tot zijn schrik dat de auto al volledig in brand stond. In eerste instantie vermoedde hij dat men aan zijn bouwmaterialen zat die bij zijn woning stonden. Hij waarschuwde hierop direct de politie en brandweer. Laatstgenoemde kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde, van de auto is weinig meer over dan een zwartgeblakerde karkas.

Omdat de melder ‘personen weg had zien lopen/rennen’ en tevens op de plaats van het ontstaan van de brand werd al wel vrij snel duidelijk dat het om een (vermoedelijke) brandstichting gaat. Op donderdag staat de auto, afgezet met niet betreden politie lint, altijd nog voor de woning. Verder onderzoek zal worden verricht en de auto zal worden afgesleept. Ondanks dat er met meerdere auto’s nog in de buurt is gezocht, heeft de politie de dader(s) niet meer aangetroffen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?