Selecteer een pagina

Zelhem, 10 mei 2022

De hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en twee ambulances, zijn dinsdagavond uitgerukt voor een ongeval met letsel op de Doetinchemseweg nabij Zelhem. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend, de politie meldt dat er niet te snel gereden zal zijn.

Een bedrijfsbus reed van Doetinchem in de richting van Zelhem toen het door onbekende oorzaak misging. De bestuurder botste rechts van de weg frontaal tegen een boom, een achterop komende automobilist kon hierna zelf ook een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen de achterzijde van de bedrijfsbus. Beide bestuurders raakten gewond en zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, volgens een agent ter plaatse vielen de verwondingen bij beide bestuurders mee.

Vanwege het ongeval was de Doetinchemseweg in beide richtingen tijdelijk afgesloten wat behoorlijk wat hinder opleverde voor het overige verkeer. Zowel de personenauto als de bedrijfsbus zijn afgesleept. Gezien de schade aan laatstgenoemde mag het een klein wonder heten dat er geen zwaargewonde gevallen is.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?