Selecteer een pagina

Doetinchem, 6 mei 2022

Het slachtoffer van een ongeval tussen een fietser en scooterrijder doet een getuigen oproep. Het incident deed zich op vrijdagavond 6 mei voor nabij het Worpplein in Doetinchem, de veroorzaker (scooter) reed hierbij door.

Het ongeval had plaats tussen de Dichterseweg en het Worpplein. De fietser werd hier aangereden door een jongen en meisje op een scooter op het belendende fietspad. De scooter en fietser raakten elkaar behoorlijk hard waarbij beide voertuigen de nodige schade opliepen en er ook letsel bij het slachtoffer ontstond. Hij had onder meer last van zijn hand, ribben en arm. De personen welke op de scooter reden bekommerden zich echter niet om het slachtoffer en reden, zelfs lachend, weg.

De scooter heeft onder meer schade aan het windscherm dat voorop zat en in tweeën gebroken is en daarnaast is er schade aan de kap aan de zijkant ontstaan. De fiets kan niet meer worden gebruikt gezien de gehele trapper krom is. Gelukkig hebben zich al enkele getuigen zich bij het slachtoffer, dat aangifte heeft gedaan, gemeld. Mocht u zelf iets gezien hebben met betrekking tot het ongeval kunt u zich melden bij de politie via nummer 0900-8844. Heeft u een scooter die met bovengenoemde schade aangeboden is ter reparatie, wordt u ook vriendelijk verzocht dit kenbaar te maken aan de politie!

Foto ter illustratie


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?