Selecteer een pagina

Hengelo (Gld), 5 mei 2022

Politie en ambulance zijn donderdagavond uitgerukt voor een melding van een ongeval op de kruising Lankhorsterweg met de Vordenseweg in Hengelo (Gld.) Bij het ongeval waren geen andere voertuigen dan wel personen betrokken.

De man, een wielrenner, kwam door nog onbekende oorzaak hard ten val. Omstanders die het zagen gebeuren waarschuwden hierop direct de hulpdiensten en ontfermden zich over de man totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Hij liep bij zijn val (mogelijk) knieletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft van de getuigen een verklaring opgenomen.

Het overige verkeer dat de Lankhorsterstraat op wilde of hierover reed, ondervond enige hinder van het ongeval. Het betrof een eenzijdig ongeval.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?