Selecteer een pagina

Hummelo, 30 april 2022

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een kop staart aanrijding op de Sliekstraat in Hummelo. Er vielen geen gewonden, wel was de schade aan beide auto’s aanzienlijk.

Beide auto’s kwamen vanuit de richting Hummelo, de voorste moest afremmen voor een auto die stond te wachten om linksaf de Rozengaarderweg in te draaien. De bestuurster van het achterste voertuig had dit te laat door en klapte vol achterin de zijkant, hierbij miste ze op een haar na de antibotsingsbalk van haar voorligger. Een jongeman uit de voorste auto is even door het personeel van de ambulance nagekeken, uiteindelijk hoefde er niemand mee en viel het letsel op de schrik na mee.

Vanwege het ongeval was de rotonde aan de Sliekstraat richting Hummelo tijdelijk afgesloten, verkeer vanuit Hummelo kon zo ook over de andere rijbaan langs de ongeval locatie. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept, een auto is total loss geraakt.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?