Selecteer een pagina

Doetinchem, 28 april 2022

De politie en brandweer zijn donderdagmiddag rond 13:05 groots uitgerukt voor een brand in een flatgebouw aan de Caenstraat in Doetinchem. De brand woedde op de vijfde etage op een balkon.

In een houten krat op een balkon op de vijfde etage brak donderdagmiddag brand uit, vermoedelijk door een brandende sigaret die hierin geworpen was. Omdat er niemand in de woning was, is besloten de voordeur te forceren met een flinke trap konden ze op het balkon komen van de brandweer waarna ze de brand met twee poederblussers geblust hebben. De bewoonster zat juist net in een verhuizing naar een zorginstelling. Persoonlijke ongelukken bleven uit, de flat hoefde ook niet geëvacueerd te worden.

Omdat de brand ook deels naar boven sloeg hebben brandweer en site woondiensten ook even op het dak gekeken. Hier bleek niets aan de hand te wezen. De schade aan het balkon is aanzienlijk, de woning bleef bespaard. Voor de brand werd een tankautospuit uit Doetinchem en eentje uit Zelhem opgeroepen naast meerdere politie eenheden, een hoogwerker en een watertransport. De inzet van de meeste voertuigen bleek niet noodzakelijk, de brand was vrij snel meester.

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?