Selecteer een pagina

Doetinchem, 27 april 2022

De brandweer van Doetinchem is woensdagmorgen, Koningsdag, uitgerukt voor een melding van een gaslekkage aan de Wijnbergseweg in deze plaats. De lekkage deed zich voor bij een tankstation.

Mensen die bij het tankstation bij de LPG installatie aan het tanken waren merkte op dat deze lekte, hierop besloten ze de brandweer te alarmeren. Deze was vrij snel ter plaatse en constateerde dat er inderdaad sprake was van een (kleine) lekkage. Andere mensen die wilden of stonden te tanken werd vriendelijk verzocht het pompstation te verlaten. De brandweer voerde enkele metingen uit en heeft contact gezocht met de eigenaar van het pompstation.

Men heeft met linten de desbetreffende LPG installatie afgezet met linten. Benzine kan overigens wél weer gewoon getankt worden. Onduidelijk is wanneer de LPG installatie weer in gebruik kan worden genomen.

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?