Selecteer een pagina

Doetinchem, 25 april 2022

De politie en brandweer zijn in de nacht van zondag op maandag om 02:45 uitgerukt voor een melding van een brand in wat ruigte c.q. bosschage aan de Amphionstraat te Doetinchem. Het bleek echter om een afvalcontainer te gaan!

Er werd door een buurtbewoner melding gemaakt van de brand die in een ondergrondse afvalcontainer woedde, hierbij werden ook meerdere explosies gehoord aldus de melder. Politie en brandweer spoedde zich naar de locatie waar langs de afvalcontainer een brand woedde, evenals in de container. De brandweer had het vuur snel meester, maar moest de klep van de container met hun hydraulische gereedschap openen om de brand erin te kunnen blussen. De explosies werden veroorzaakt door enkele spuitbussen vermoedelijk.

Gezien er sprake was van brandstichting is de politie met twee voertuigen in de omgeving gaan zoeken naar mogelijke verdachten. Onbekend is of er iemand aangetroffen c.q. aangehouden is. De ondergrondse container raakte zwaar beschadigd en onderdelen ervan zullen moeten worden vervangen.

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?