Selecteer een pagina

Harreveld, 22 april 2022

De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval met een straatrace auto in het buitengebied bij Harreveld. Be bestuurder van de auto raakte hierbij, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond. Hij is per traumahelikopter vervoerd.

Het eenzijdige ongeval vond rond 19:50 uur plaats op een zandweg nabij de Heideweg. De bestuurder reed met zijn straatrace auto over de zandweg richting de Heideweg toen het door nog onbekende oorzaak gruwelijk misging. Hij schampte eerst een boom aan de rechterzijde van de weg waarna hij frontaal op een twee klapte. Meerdere hulpdiensten spoedden zich een weg naar de locatie van het ongeval, waaronder een traumahelikopter. De brandweer kwam ook ter plaatse om de auto veilig te stellen.

De bestuurder is langere tijd in een ambulance behandeld, hierna is hij per traumahelikopter met (ernstig) hoofdletsel naar het Radboud ziekenhuis te Nijmegen vervoerd. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval, mogelijk heeft de bestuurder vrij hard gereden. De auto is hierna afgesleept. Veel vrienden van het slachtoffer waren, evenals de ouders, ter plaatse bij het ongeval.

Update 25/04: Het slachtoffer dat betrokken raakte bij het ernstige ongeval ligt nog steeds in kritieke toestand in het Radboud te Nijmegen laat de politie desgevraagd weten.

Foto: Joost


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5211


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?