Selecteer een pagina

Doetinchem, 8 februari 2022

Slecht nieuws voor de liefhebbers van een avondje fastfood, de McDonald’s in Doetinchem gaat in de periode van maandag 14 tot dinsdag 22 februari tijdelijk dicht vanwege een verbouwing. Op woensdag 23 januari zijn bezoekers weer welkom bij de Mc langs de A18.

Tijdens de verbouwing wordt het gebouw zelf verduurzaamd met onder meer een warmtepomp en nieuwe witte dakbedekking om de hittestress te verminderen. Het gebouw moest straks op warme dagen meer hitte afstoten, zodat er binnen minder gekoeld hoeft te worden. Daarnaast komen er meerdere wachtplekken voor auto’s en de McDrive langs het gebouw wordt voorzien van digitale menuborden. Klanten zullen hierdoor straks sneller geholpen kunnen worden waardoor de wachttijd vermindert. Tevens komen er G-snakes bij de uitgang van het terrein. Dit is een grote lange prullenbak, klanten kunnen dan makkelijker vanuit hun auto hun afval kwijt.

Heb je toch behoefte aan je portie fastfood of wil je je valentijn belonen op een etentje bij de grote gele M zul je naar een van de andere filialen moeten. De dichtstbijzijnde filiaal is in Duiven, maar je kunt straks ook terecht in Winterswijk, Zutphen of Arnhem. Personeel van het filiaal in Doetinchem wordt in de sluitingsperiode ingezet in een van de bovengenoemde filialen. De verbouwing van het filiaal Doetinchem duurt al met al 10 dagen.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?