Selecteer een pagina

Doetinchem, 18 januari 2022

De politie en ambulance van Doetinchem zijn dinsdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan de J.F. Kennedylaan in deze plaats. Bij het ongeval klapte een auto tegen een boom aan.

De bestuurder, een jongeman, reed vanaf de Jumbo over de J.F. Kennedylaan toen het net na een flauwe bocht misging. Hij vloog met zijn auto door onbekende oorzaak de stoep op en kwam een paar meter verder tegen een boom tot stilstand. Getuigen die melden dat de jongeman niet te snel zal hebben gereden, maar gezien de schade valt dit te betwijfelen. Hij is even gecontroleerd door het snel ter plaatse zijnde ambulancepersoneel maar hoefde niet mee.

Hij verklaarde zelf dat hij onderweg was naar de McDonalds om even wat te gaan eten. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. De bestuurder vervolgde zijn weg te voet richting het huis van zijn vriendin en diens moeder.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?