Selecteer een pagina

Doetinchem, 15 januari 2022

Bij een modezaak in het centrum van Doetinchem is vrijdagmorgen een snelkraak gepleegd waarbij er veel schade is ontstaan aan het pand en er voor €25.000,- aan kleding is ontvreemd. De snelkraak had plaats in de Boliestraat.

De gehele snelkraak vrijdagmorgen rond vier uur plaatshad en niet langer dan pakweg zes minuten duurde is vastgelegd door een beveiligingscamera. Hierop is te zien dat er een man door de Boliestraat fietst, mogelijk een verkenner, waarna vlak daarna een zwarte Volkswagen Golf GTI met vier mannen erin ten tonele verschijnt. Deze ontzetten de rolluiken aan de onderzijde. Alle verdachten droegen bivakmutsen en een mijnwerkerslamp.

Twee van de mannen zijn vervolgens de winkel binnen gegaan waar ze een glazen toegangsdeur met geweld insloegen. Binnen zes minuten kwamen de daders weer naar buiten met hun buit: deze bestond uit spijkerbroeken en sweaters van het exclusieve merk Dsquared2. De totale buit heeft een geschatte waarde van €25.000,- aangezien een spijkerbroek van het merk al gauw tussen de €400,- en €600,- kost. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?