Selecteer een pagina

Doetinchem, 10 januari 2022

De politie en ambulance van Doetinchem zijn maandagmiddag uitgerukt voor een ongeval op de kruising Plakhorstweg met de Keppelseweg in deze plaats vanwege een aanrijding tussen een fietser en automobilist.

De fietser reed met een behoorlijke vaart vanuit Doetinchem op zijn elektrische fiets richting Langerak toen het ter hoogte van de Plakhorstweg mis ging. Een automobilist die hierin wilde draaien schatte de snelheid van de fietser vermoedelijk verkeerd in waarop een aanrijding volgde. De fietser klapte hierbij tegen de voorruit van de auto en raakte gewond. Hij is met mogelijk hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De auto kon met een zwaar beschadigde voorruit zijn weg vervolgen, de fiets werd tijdelijk even elders gestald. Het overige verkeer werd door de mensen van de handhaving rechtdoor over de rotonde gestuurd en moest omrijden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?