Selecteer een pagina

Hummelo, 9 januari 2022

De politie van Doetinchem is uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Zelhemseweg in Hummelo. Hier vloog een auto uit de bocht en ramde hierbij een lantaarnpaal en een boom, er raakte niemand gewond.

De bestuurster, een vrij jongedame, reed van Zelhem in de richting Hummelo toen het vlak na de scherpe bocht mis ging. De bestuurster had haar auto niet meer onder controle en klapte eerst tegen een lantaarnpaal en toen zijwaarts tegen een boom. Niemand raakte gewond bij het ongeval, maar in eerste instantie was de bestuurster ook niet aanwezig op de plek. Ze bleek achteraf tegen de meldkamer gezegd te hebben dat ze hulp ging halen om de auto op te halen. Echter het verlaten plaats ongeval is een strafbaar feit!

Het is onduidelijk of er nog consequenties zitten nadat ze hulp ging halen. De jongedame was vrij overstuur door het hele gebeuren. Ze hebben uiteindelijk zelf de auto afgesleept.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?