Selecteer een pagina

Doetinchem, 8 januari 2022

De politie en ambulance van Doetinchem zijn zaterdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval met een elektrische step op de kruising van de Raadhuisstraat met de Hamburgerstraat. De bestuurder raakte hierbij gewond.

De man reed met zijn elektrische step op de openbare weg toe het misging. Hij kwam met/van het voertuig ten val en raakte gewond. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde aldus de politie, werd opgevangen in een nabijgelegen zaak voor bezorgen en afhalen die tevens de hulpdiensten hadden ingeschakeld. De man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling aan zijn hoofdwond.

De elektrische step liep ook de nodige schade op. De politie benadrukt dat het niet is toegestaan met een dergelijk voertuig, mits goedgekeurd door het RDW, op de openbare weg te rijden. De man zal zich op een later moment bij de politie moeten verantwoorden.

Foto: Joost

× Tip of foto?