Selecteer een pagina

Hummelo, 8 januari 2022

De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen groots uitgerukt voor een ernstig eenzijdig ongeval aan de Torenallee in Hummelo. Meerdere politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter spoedden zich naar de ongevalslocatie waar een bestelbus tegen een boom gebotst was.

De bestuurder, een 41-jarige inwoner van Steenderen, reed vanuit Toldijk richting Hummelo toen het gruwelijk misging. Hij klapte door nog onbekende oorzaak links van de weg frontaal tegen een boom en raakte bekneld. Mensen van twee personenauto’s die achter de bus reden verleenden eerste hulp en waarschuwden de massaal uitgerukte hulpdiensten. De bestuurder is door de brandweer uit uit zijn voertuig bevrijdt, hij raakte ernstig gewond onder meer aan zijn benen en is per ambulance naar het Radboud ziekenhuis te Nijmegen vervoerd. Een trauma arts reed in de ambulance mee.

Vanwege het ongeval was de Torenallee geruime tijd afgesloten, automobilisten werden omgeleid. Een trekker met oplegger moest uitwijken voor een bus kwam verderop ook nog eens vast te zitten en blokkeerde hierdoor de weg. Met behulp van een andere trekker is deze vlotgetrokken. De bedrijfsbus is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto/Video: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?