Selecteer een pagina

Sinderen/Silvolde, 8 januari 2022

De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag massaal uitgerukt voor een zwaar ongeval op de kruising van de Toldijk met de Idinkweg in het buitengebied van Sinderen/Silvolde. Meerdere brandweerwagens, politie en ambulances spoedden zich naar de locatie van het ongeval. Ook werd een traumahelikopter gealarmeerd.

De bestuurder en bijrijder van een personenauto wilde vanaf de Idinkweg de weg oversteken, hierbij zagen ze een bestelbus van een pakketbezorger die van rechts kwam mogelijk over het hoofd. Een fikse klap volgde. De bestelbus schampte een boom en kwam in een nabijgelegen paardenwei tot stilstand. De bestuurder van de personenauto raakte onwel en reed enkele meters verder door een heg en kwam in de tuin van een woning tot stilstand. Zowel de pakketbezorger alsmede de bestuurder en passagier van de auto raakten gewond. Ze zijn allen naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam werd afgemeld.

Het ongeval is veroorzaakt door een voorrangsfout. De pakketten die in de bestelbus lagen zijn overgeladen en worden alsnog bezorgd. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. Ze zijn total loss.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?