Selecteer een pagina

Doetinchem, 4 december 2021

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een fikse kop- staart aanrijding tussen twee auto’s bij de stoplichten aan de Ettenseweg (N317) te Doetinchem. Er vielen geen gewonden.

Een bestuurder van een elektrische Nissan had niet tijdig door dat de auto voor hem afremde of stilstond voor het stoplicht op de kruising van de Ettenseweg met de Slingerparallel en de Gaanderenseweg. De automobilist reed vast op zijn voorganger. Beide voertuigen raakten flink beschadigd bij het ongeval. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen nagekeken, uiteindelijk hoefde er niemand mee en bleken ze slechts licht gewond te zijn.

Vanwege de aanrijding was de baan rechtdoor de Slingerparallel op tijdelijk afgesloten, verkeer werd via de Gaanderenseweg omgeleid. Dit zorgde voor een flinke filevorming tot ver in Doetinchem en de snelweg af. De Nissan is afgesleept. Ondanks dat de andere auto zwaar gehavend was, kon de bestuurder van die auto zijn eigen weg vervolgen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?